Stephenie Meyer – Gazda

Mă bucur foarte mult că am apucat să citesc această carte deoarece e foarte bună. Dacă citeşti cartea îţi vei da seama că coperta (scuzaţi cacofonia) este foarte bună pentru carte.

„Gazda” ar putea fi descrisă ca cea mai bună carte a deceniului deoarece… merită.  În această cărţulie autoarea cunoscutei serie de cărţi cu dragostea dintre un vampir şi un om, ne arată o altă parte a ei. Acţiunea se petrece, dacă pot zice, în altă dimensiune în care spiritele ocupă minţile vieţuitoarelor, o lume în care există mai multe lumi şi pământuri. Acţiunea are loc pe Pământ unde oamenii sunt consideraţi mai mult nişte bestii. Spiritele care ajung în corpul oamenilor le controlează fiecare mişcare şi pot avea diferite profesii: Vindecător, Căutător sau pur şi simplu un „om” care oricare altul. Doar că nu toate inserţiile merg bine, deoarece în povestea de faţă omul a ripostat iar spiritul din el poate auzi persoana, în cazul nostru Rătăcitoarea(spiritul) o aude pe Melanie(omul). Iar de aici începe toată acţiunea, Melanie îi arată mici secvenţe de când era ea însăşi şi locul unde trăiau puţini oameni care au rămas dupa ce au venit Căutătorii(şi ei sunt spirite) ca să insereze spirite în oameni. Rătăciotarea ajunge la locul unde se aflau oameni, dar nu are deloc o primire călduroasă de la oameni. După un timp, cu ajutorul lui Jeb şi a iubitului Melaniei, Jared, ea ajunge să se integreze în acea comunitate. De aici încolo apar şi conflicte deoarece unii nu vor s-o accepte iar asta o face pe Rătăcitoare să fie din nou singuratică şi încearcă să se ascundă.

Recomand această carte tuturor deoarece merită să o citeşti şi are capitole multe şi scurtuţe şi e uşor de citit deşi am observat multe greşeli de tipar, dar având în vedere calitatea poveştii pot fi trecute cu vederea. Această carte poate fi cumpărată din orice librărie si de la editura Rao.

Bye-Bye

Reclame

2 responses to “Stephenie Meyer – Gazda

  1. O carte care stă pe raft în biblioteca mea, așteptând să fie citită. Sper doar să am timp și de ea.

  2. Gazda este o carte care te captiveaza deplin …am citit-o acum cateva luni si este intradevar geniala…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s