A şaptea ştire: Natsu no Arashi! şi Natsume Yuujinchou

După cum ştiţi din alte ştiri sunt un fansubber care este urmat de celebrele propoziţii:

Nu vreau ca la şcoală să se facă mare vâlvă despre asta (nici să se vorbească despre asta pentru că mi-ar fi greu să explic de ce şi cum)!!!

Nu doresc ca toată lumea să mă sece la cap cu cât de repede sau de încet traduc!!!

Dacă mie îmi place nu înseamnă că şi vouă trebuie să vă placă!!!

De Crăciun a fost lansat Natsu no Arashi! care, tradus înseamnă Furtuna de vară. Acest anime are şi un al doilea sezon dar traducerile de calitate în limba engleză vin greu asta înseamnă că al doilea seyon nu se va ştii cand va fi gata in română. O mică descriere făcută de mine: „Multi s-au lasat influentati de primul episod, sa nu fiti deoarece acel epsiod doar va prezinta personajele si despre ce e vorba in el.
Yasaka Hajime este un baiat de treisprezece ani care lucreaza la Noah’s Ark impreuna cu Arashiyama Sayoko care este o fantoma care a murit intr-un bombardament din al doilea razboi mondial. Prietena cea mai buna a Arashiyamei este Kaya Bergmann care este tot o fantoma si este de origine nemteasca. Un coleg de-al lui Hajime este Kamigamo Jun care un are un mare secret. Arashi si Kaya au puterea de a calatori prin timp cu persoana cu care sunt contactate. Arashi cu Hajime, Kaya cu Jun. Arashi doreste sa salveze vietile oamenilor din trecutpe cand Kaya nu vrea sa schimbe viitorul.
Acest anime este o comedie romantica cu putin fantasy care va va fermeca de la primul episod cu frumusetea lui Arashi, cu cat de nestiutor este Hajime si cu inteligenta Kayei care este o persoana foarte bine educata. Daca sunteti adepti genului sau nu, acest anime sigur va va placea. Actiunea se desfasoara exact cum trebuie nefiind nici prea rapida dar nici prea inceata.”

Al doilea anime ar fi Natsume Yuujinchou tot tradus de mine vara trecută dar lansată în ziua de azi. În traducere liberă ar fi: Cartea Prietenilor a lui Natsume. O mică descriere făcută de un membru al echipei:Natsume Yuujinchou, sau Cartea prietenilor lui Natsume este un anime plin de magie despre un baiat care poate vedea spirite, iar cu ajutorul unei carti mostenite de la bunica lui, el trebuie sa elibereze spiritele pe care le intalneste, redanducandu-le aminte care este numele lor. Animeul este destul de asemanator in cateva privinte cu Mushishi, asa ca daca v-a placut acea serie, aveti motive in plus sa o urmariti si pe aceasta.
Mai este si o a doua serie a acestui anime si fiti siguri ca o vom face si pe aceasta cat de curand. (această descriere care nu e chiar o descriere va fi înlocuită la momentul potrivit 😉 )

Sper sa vă placă aceste două anime-uri foarte frumoase.

Pagina principală

Pagină ştire Natsume Yuujinchou

Pagină ştire cu Natsu no Arashi!

Sper că urmăriţi şi alte anime-uri de la acest grup. Vizionare plăcută!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s